Woonzorgcentrum De Aa


Fijn ouder worden in Breukelen


Wonen in De Aa

Woonzorgcentrum De Aa is gevestigd in een modern complex in het hart van het sfeervolle dorp Breukelen. In De Aa kunt u wonen in ruime appartementen die geschikt zijn voor één of meerpersoonshuishoudens. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. De Aa biedt onderdak aan De Danne. Dit is een somatische afdeling waar Zorggroep De Vechtstreek zorg biedt aan bewoners met lichamelijke klachten. Ook huisvest De Aa psychogeriatrische (PG) afdelingen De Eendracht 1, 2 en 3. Dit zijn speciale woonomgevingen waarin ouderen met dementie worden ondersteund en begeleid.

Breukelen, leefgemeenschap met historie

Breukelen is gelegen tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de rivier de Vecht. Al ver voor het begin van de jaartelling waren de oevers van de Vecht bewoond.

In de Gouden Eeuw maakte het dorp een bloeiperiode door. Er verschenen grote villa’s en een kenmerkende ophaalbrug.

Veel historische panden zijn behouden gebleven, waaronder ook kasteel Nijenrode waar tegenwoordig de universiteit Nyenrode in is gevestigd. In het levendige centrum bevinden zich sfeervolle terrassen, cafés en een ruim winkelaanbod. Dit alles op loopafstand van woonzorgcentrum De Aa.

De Driestroom

De Aa is een onderdeel van De Driestroom. Dit complex biedt onderdak aan tal van dienstverlenende organisaties en eerstelijnsvoorzieningen. Het cultureel centrum 4 en 1, de bibliotheek en het zwembad bevinden zich op een steenworp afstand.

Atrium

In het ruime atrium van De Driestroom vindt u een volwaardig restaurant, een winkel en een huisartsenpraktijk. Van het restaurant De Meander kunnen zowel bewoners van De Aa als andere gasten (uit de wijk) gebruik maken.

Huis van de wijk

De Driestroom biedt als Huis van de wijk een centrale en gastvrije ontmoetingsplek voor bewoners, wijkbewoners en verenigingen uit Breukelen.

Eten en genieten

Lekker eten is belangrijk, vinden we bij Zorggroep De Vechtstreek. Iedereen kan dagelijks terecht in onze restaurants. Lees meer over eten en genieten.

Verpleging en verzorging

Er zijn diverse redenen waarom u verpleging en/of verzorging nodig kunt hebben. Bijvoorbeeld als de dagelijkse verzorging blijvend moeizamer gaat. Lees meer over verpleging en verzorging.

Individuele begeleiding

Wij kunnen u helpen met advies en hulp om uw eigen leven en/of uw dagelijkse huishouden te organiseren, als het u niet meer lukt de dag in te vullen. Lees meer over individuele begeleiding.

Geestelijke verzorging

Gebeurtenissen die uw leven veranderen hebben invloed op uw gevoel van geestelijk welbevinden. Bij vragen kunt u een beroep doen op een geestelijk verzorger. Klik hier als u meer wilt weten over geestelijke verzorging.

Huurappartementen

Wie zelfstandig wil blijven wonen maar toch zorg in de nabijheid wenselijk acht, kan terecht in de appartementencomplexen ’t Heycop en De Angstel.

Beschikt u over  een WLZ indicatie ( Wet Langdurige Zorg) en heeft  u interesse om te komen wonen in t Heycop met mooi uitzicht over het kanaal, op basis van volledig pakket thuis?

Neem dan contact op met onze zorgbemiddeling van Zorggroep De Vechtstreek op het telefoonnummer ; 0346-258428 of mail naar zorgbemiddeling@szdv.nl

Vrienden van De Aa

Het bieden van iets extra’s om het verblijf van de bewoners van het woonzorgcentrum De Aa in Breukelen net wat aangenamer te maken, dat is de reden waarom de Stichting Vrienden van De Aa is opgericht.

Laatste berichten

creatief atelier in ’t Nieuwe Kampje

't Kampje

Elke maandagmiddag kunt u bij ons terecht om creatief bezig te zijn. Kaarten maken, schilderen, tekenen en kleuren voor ieder ... >> Lees meer

Spelmiddag in Loenen aan de Vecht

't Kampje

Houdt u van een potje rummikub, sjoelen of een ander spel? Dan kunt u terecht op dinsdagmiddag in Studio Idee ... >> Lees meer

Koffie drinken in ’t Nieuwe Kampje

't Kampje

Elke dag bent u welkom in ’t Nieuwe Kampje voor een kopje koffie of thee en een gezellig samenzijn. Om ... >> Lees meer

IVN bezoekt het Koffie inloopuur

Activiteiten, Actueel, De Aa

Maandag 29 april gaan we elkaar weer ontmoeten en verhalen delen. Dit keer met een presentatie van het IVN (Natuureducatie). ... >> Lees meer

Zorggroep
De Vechtstreek

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00
info@szdv.nl

Woonzorgcentrum
De Aa

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00

Woonzorgcentrum
Overdorp

Overdorp 6
3628 BX Kockengen
0346 24 12 52

Woonzorgcentrum
't Kampje

Driehovenlaan 2
3632 BK Loenen a/d Vecht
0294 23 31 59