Thuiszorg

Professionele zorg bij u aan huis


Wat is thuiszorg?

Als u niet meer zelfstandig in staat bent om uw dagelijkse activiteiten uit te voeren dan kunt u een beroep doen op thuiszorg. Het doel van thuiszorg voor ouderen is om hen zo zelfstandig mogelijk te laten blijven wonen in hun eigen huis. Daarbij is thuiszorg gericht op kortdurende inzet en het behouden of versterken van zelfredzaamheid en kwaliteit van leven.

Welke thuiszorg biedt Zorggroep De Vechtstreek?

Langer en op een prettige manier in uw eigen huis blijven wonen is mogelijk dankzij thuiszorg van Zorggroep De Vechtstreek. Ons zorgaanbod omvat onder andere:

  • Begeleiding bij medicijngebruik: begeleiding en ondersteuning bij het nemen van medicijnen.
  • Fysieke verzorging: behandeling en verzorging van specifieke medische aandoeningen, zoals wondzorg, beademing, etc.
  • Begeleiding bij het uitvoeren van oefeningen: oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van de mobiliteit en het uithoudingsvermogen.
  • Begeleiding bij sociale activiteiten: hulp bij het uitvoeren van sociale activiteiten en het onderhouden van contacten met familie, vrienden en andere mensen uit de omgeving.

Wij zijn er voor u, we nemen de tijd, luisteren naar uw wensen en bieden u de geïndiceerde zorg met aandacht in uw eigen huis.

Reguliere thuiszorg met indicatie

Wij stemmen zorg graag af op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Als u vragen heeft over zorg en hulp bij u thuis dan helpen onze zorgbemiddelaars en wijkverpleegkundigen u graag. Voor het aanmelden of voor vragen over onze zorg zie inzet “Zorgadvies”.

Tijdens een gesprek bij u thuis nemen wij uw persoonlijke situatie door, eventueel samen met uw partner, een familielid of uw mantelzorger erbij en beantwoorden wij uw vragen. Wij geven u advies over uw keuzemogelijkheden: welke vorm van zorg voor u het meest wenselijk is.

Particuliere thuiszorg

Ook zonder indicatie kunt u een beroep doen op thuiszorg van Zorggroep De Vechtstreek. Voor het aanmelden of voor vragen over onze zorg kunt u met onze zorgbemiddelaars bellen of mailen (zie inzet “Zorgadvies”).

Contact

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorggroep
De Vechtstreek

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00
info@szdv.nl

Woonzorgcentrum
De Aa

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00

Woonzorgcentrum
Overdorp

Overdorp 6
3628 BX Kockengen
0346 24 12 52

Woonzorgcentrum
't Kampje

Driehovenlaan 2
3632 BK Loenen a/d Vecht
0294 23 31 59