Volledig Pakket Thuis (VPT)

Fijn ouder worden kan heel goed thuis

VPT is zorg voor u thuis

Als u een indicatie heeft gekregen in het kader van de Wet Langdurige Zorg (Wlz) en u wilt thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving? Dan biedt Zorggroep De Vechtstreek u het Volledig Pakket Thuis (VPT).

Welke zorg zit in dit pakket?

Praktisch gezien betekent VPT dat u thuis dezelfde uitgebreide zorg kunt ontvangen als in een zorginstelling. Ook palliatieve zorg.

  • U krijgt hulp met verpleging en medicatiebeheer, dagelijkse hulp bij persoonlijke verzorging zoals het wassen en aankleden en ook het lakken van uw nagels is mogelijk als u dat wenst.
  • Daarnaast bieden wij huishoudelijke ondersteuning, maaltijden, begeleiding, dagbesteding, textielreiniging en professionele alarmering. U kunt bij het VPT ook denken aan vervoer naar het ziekenhuis, naar ons restaurant of om boodschappen te doen.

Het voornaamste verschil met een verblijf in een woonzorgcentrum is dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw huisvesting en de kosten ervan (zoals in een aanleunwoning).

Afspraken op maat

Bij een VPT kunt u, afhankelijk van uw indicatie, samen met onze zorgverleners zelf afspraken maken over de invulling van de zorg. Wij leggen deze afspraken vast in een persoonlijk zorgplan. Maatwerk dus! Door VPT kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen, in een omgeving waarin u zich prettig en veilig voelt.


Zorgadvies

Voor meer informatie, advies en aanmelding kunt u het onderstaande formulier invullen of onze zorgbemiddelaars bellen / mailen (zie inzet “Zorgadvies”).

Contact

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorggroep
De Vechtstreek

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00
info@szdv.nl

Woonzorgcentrum
De Aa

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00

Woonzorgcentrum
Overdorp

Overdorp 6
3628 BX Kockengen
0346 24 12 52

Woonzorgcentrum
't Kampje

Driehovenlaan 2
3632 BK Loenen a/d Vecht
0294 23 31 59