Mantelzorg

Fijn ouder worden doe je samen

Ondersteunend bij de kwaliteit van leven

Mantelzorg is de zorg die mensen vanuit een persoonlijke relatie aan elkaar bieden. Bij de dienstverlening van Zorggroep De Vechtstreek spelen mantelzorgers een belangrijke rol. Zij maken onderdeel uit van het netwerk van de cliënt en vervullen vaak allerlei taken voor de cliënt. Als zodanig zorgen zij mede dat de cliënt het leven kan leiden wat hij/ zij graag wil. Zij zijn ondersteunend bij de kwaliteit van leven van de cliënt.

Deel mooie momenten op Familienet

Familienet is de communicatie app voor de zorg. Zorgmedewerkers delen eenvoudig berichten, foto’s en video’s op een veilige persoonlijke pagina.

Elke cliënt heeft een eigen pagina, maar kunnen er ook groepsberichten op worden geplaatst.  Zo is familie goed op de hoogte van belangrijke en mooie momenten in het dagelijks leven van hun dierbare. Familieleden worden door Zorggroep De Vechtstreek uitgenodigd voor Familienet.

Ondersteuning voor mantelzorg

Mantelzorger wordt je vaak zomaar, je kiest er niet voor. Het zorgen voor een chronisch zieke of gehandicapte naaste kan veel voldoening geven. Toch kan het ook zwaar zijn om die hulp te bieden. Voor meer informatie over hulp bij mantelzorg kunt u terecht op de website van MOmenz.

Zie ook website Gemeente Stichtse Vecht Tevens kunt ook een bezoek brengen aan de website van de Handjehelpen regio Utrecht.

Familieparticipatie

Hier komt nog een tekst.

Contact

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorggroep
De Vechtstreek

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00
info@szdv.nl

Woonzorgcentrum
De Aa

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00

Woonzorgcentrum
Overdorp

Overdorp 6
3628 BX Kockengen
0346 24 12 52

Woonzorgcentrum
't Kampje

Driehovenlaan 2
3632 BK Loenen a/d Vecht
0294 23 31 59