Samen krachtig

Fijn ouder worden doe je samen

Huis van de wijk

Bouwen aan een samenleving waarin we naar elkaar omzien is het idee achter Samen krachtig.

“Ik ben er een stuk geruster op nu ik contact heb met enkele bewoners hier in de buurt.”

Samen krachtig: voor en met de doelgroep

’t Nieuwe Kampje biedt een gastvrije ontmoetingsplek voor bewoners, wijkbewoners en verenigingen uit Loenen aan de Vecht. Het programma en de invulling van het ‘Huis van de wijk’ worden onder de naam ‘Samen Krachtig’ georganiseerd. Naar behoefte voor en met de doelgroep en met lokale partners.

In ’t Nieuwe Kampje organiseren we samen met locale partners een groot aantal activiteiten. Alle senioren in Loenen zijn daarbij van harte welkom. ’t Nieuwe Kampje is als Huis van de wijk ook ondersteuningspunt voor vragen over passende ondersteuning, wonen en zorg voor ouderen.

Centraal ondersteuningspunt

’t Nieuwe Kampje biedt als ‘Huis van de wijk’ een centraal ondersteuningspunt voor iedere (naaste van een) oudere inwoner van Loenen. Iedereen kan hier terecht voor een hulpvraag op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor ouderen. De informatiebehoefte wordt voorzien vanuit een brede samenwerking met MOmenz, Wmo-consulenten en woningstichtingen.

U bent altijd welkom

U bent welkom in ’t Nieuwe Kampje als gastvrij ontmoetingspunt. Bijvoorbeeld voor een kopje koffie, een gezonde lunch en voor een gezellig gesprek bij een potje thee.

Ruimte voor gezelligheid

Wij serveren dagelijks verse menu’s en bieden u een levendige en gezellige ontmoetingsplek. U kunt er samen met uw partner, familie, vrienden of kennissen heerlijk dineren. Komt u gerust binnenkort een keer proeven en genieten!

Woonzorgcentrum
’t Kampje

Woonzorgcentrum ’t Nieuwe Kampje in Loenen a/d Vecht biedt een plezierig nieuw thuis voor ouderen met een WLZ indicatie die zorg en ondersteuning nodig hebben.

Vrienden van ’t Kampje

Deze stichting financiert activiteiten, presentjes en andere zaken die bedoeld zijn om ouderen meer plezier in hun oude dag te bezorgen.

Zorggroep
De Vechtstreek

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00
info@szdv.nl

Woonzorgcentrum
De Aa

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00

Woonzorgcentrum
Overdorp

Overdorp 6
3628 BX Kockengen
0346 24 12 52

Woonzorgcentrum
't Kampje

Driehovenlaan 2
3632 BK Loenen a/d Vecht
0294 23 31 59