Huishoudelijke ondersteuning

Thuis de boel op orde

Hulp bij het huishouden

Uw ramen lappen, uw wekelijkse boodschap en uw maaltijd bereiden. U woont en leeft prettig als de boel op orde is.

Zorgadvies

Als u in de omgeving van één van onze woonzorgcentra woont (500 meter) kunt u van hulp bij het huishouden gebruik maken. Voor meer informatie, advies en verwijzing kunt u het onderstaande formulier invullen of onze zorgbemiddelaars bellen / mailen (zie inzet “Zorgadvies”).

Onze dienstverlening is altijd gebaseerd op wat u nodig heeft en waarin uw wensen centraal staan. Bij u thuis of op een van onze locaties. Ieder mens is anders, wij vinden het van belang dat onze dienstverlening afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en wensen.

Thuis bepaal ik hoe ik het wil

Aanvragen?

Heeft u hulp nodig vanwege een ziekte of beperking? Dan is vaak een vergoeding mogelijk. Dat kan op twee manieren:

  • Door de gemeente vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Hulp in de huishouding kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. De gemeente bepaalt of u de huishoudelijke hulp echt nodig heeft en zo ja, voor hoeveel uren in de week. Daarvoor krijgt u een indicatie.
  • Door het zorgkantoor vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz)

Bij de indicatie van de gemeente of het zorgkantoor kunt u een voorkeursaanbieder aangeven. Als u kiest voor de vertrouwde zorg van Zorggroep De Vechtstreek dan nemen wij, na verwerking van de indicatie, direct telefonisch contact met u op. Vervolgens wordt er een afspraak met u gemaakt en komt een medewerker van Zorggroep De Vechtstreek bij u langs. Samen met u worden uw wensen en behoeften besproken en uitgevoerd vanuit het beschikbaar gestelde budget.

Contact

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorggroep
De Vechtstreek

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00
info@szdv.nl

Woonzorgcentrum
De Aa

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00

Woonzorgcentrum
Overdorp

Overdorp 6
3628 BX Kockengen
0346 24 12 52

Woonzorgcentrum
't Kampje

Driehovenlaan 2
3632 BK Loenen a/d Vecht
0294 23 31 59