Huizen van de wijk

Fijn ouder worden doe je samen

Welkom

Onze ‘Huizen van de wijk’ staan midden in de gemeenschap. Sterker nog, wij geven kleur aan de huizen samen met de mensen, verenigingen en lokale partners. Onze huizen zijn gezellig en bruisend, iedereen is welkom, de deuren van bij de Aa, van Overdorp en van ’t Nieuwe Kampje staan altijd open. We bieden een centrale gastvrije ontmoetingsplek voor bewoners, wijkbewoners en verenigingen in onze omgeving.

Centraal ondersteuningspunt

De locaties bieden als ‘Huis van de wijk’ een centraal ondersteuningspunt voor iedere (naaste van een) oudere inwoner van Stichtse Vecht. Iedereen kan hier terecht voor een hulpvraag op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor ouderen. De informatiebehoefte wordt voorzien vanuit een brede samenwerking met stichting Welzijn, Wmo-consulenten en woningstichtingen.

“Iedere oudere inwoner met een hulpvraag op het gebied van wonen, welzijn en zorg kan terecht bij ons.”

Huizen van de wijk

De drie locaties van Zorggroep De Vechtstreek bieden als Huizen van de wijk een centrale en gastvrije ontmoetingsplek voor bewoners, wijkbewoners en verenigingen uit Stichtse Vecht. Het programma en de invulling van de 'Huizen van de Wijk' worden naar behoefte voor en met de doelgroep en met lokale partners georganiseerd.

De Driestroom

Breukelen

Samen op dreef

Kockengen

Samen krachtig

Loenen a/d Vecht

Zorggroep
De Vechtstreek

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00
info@szdv.nl

Woonzorgcentrum
De Aa

De Aa 50
3621 VV Breukelen
0346 25 84 00

Woonzorgcentrum
Overdorp

Overdorp 6
3628 BX Kockengen
0346 24 12 52

Woonzorgcentrum
't Kampje

Driehovenlaan 2
3632 BK Loenen a/d Vecht
0294 23 31 59