Afdelingen De Eendracht 1, 2 en 3

Afdelingen De Eendracht 1, 2 en 3

Afdelingen De Eendrachten biedt dementerende ouderen de begeleiding, zorg en ondersteuning die ze nodig hebben.

De Aa beschikt over drie afdelingen met cliënten met een psychogeriatrische achtergrond.

Eendracht 1, 2 en 3 zijn psychogeriatrische afdelingen, waar cliënten wonen met behandeling. Iedere cliënt beschikt over een eigen woonslaapkamer met een ruime sanitaire ruimte.

Tevens is er een gemeenschappelijke huiskamer aanwezig. Vanwege Geestelijke en lichamelijke beperkingen zijn cliënten niet in staat om zelfstandig thuis te wonen. Dagelijks wordt hen professionele ondersteuning geboden bij de eerste levensbehoeften en daginvulling.

Huiskamer

In de huiskamer kunt u overdag en in de avond verblijven. Overdag is er een  verzorgende aanwezig die ook voor gezelligheid in de huiskamer zorgt. De maaltijden worden in de huiskamer opgediend maar u kunt ook gebruik maken van het restaurant De Meander voor de warme maaltijd, indien u deze zelfstandig kunt nuttigen. Daarnaast, indien u dit wenst, kunnen de maaltijden op uw kamer geserveerd worden.

Plaatsing

Plaatsing kan alleen bij een geldige indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Men hier kan wonen met een WzD /artikel 21 besluit of in overleg op vrijwillige basis. Bij een geldige indicatie kunt u contact opnemen met de zorgbemiddeling, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina.