Zorgappartementen

Woonzorgcentrum De Aa beschikt over vijftig moderne, royale tweekamerappartementen met een oppervlakte van 50m2. Ze zijn geschikt voor zowel alleenstaanden als echtparen.

Indeling

De appartementen hebben bijna allemaal een balkon, een aparte woonkamer en slaapkamer, een kitchenette en een badkamer met toilet. Alle ruimtes zijn goed toegankelijk met een rolstoel of rollator. De appartementen zijn gelegen op de derde en vierde verdieping van De Aa. Er zijn twee ruime liften aanwezig.

De Eendracht

Op de eerste en tweede verdieping van De Aa bevindt zich de gesloten afdeling De Eendracht voor bewoners met geestelijke beperkingen zoals dementie.

Verhuizen naar De Aa

Met de contactverzorgende bepaalt u de datum waarop u uw nieuwe appartement in gebruik neemt. Dit kan op werkdagen voor 14.00 uur. Onze technische dienst beschikt over een verhuiskar die u kunt gebruiken om meubilair te verhuizen. U kunt de verhuiskar reserveren bij de receptie van De Aa. In verband met het rondbrengen van de warme maaltijden, verzoeken we u de liften tussen 11.45 en 13.30 uur niet te gebruiken. Op de dag van de verhuizing kunnen twee familieleden of contactpersonen op kosten van De Aa een warme maaltijd in restaurant De Meander gebruiken. We vragen u wel om dit van tevoren aan de receptie door te geven.

Oplevering

Wij zorgen ervoor dat uw appartement in goede staat verkeert op het moment dat u het betrekt. Indien nodig zorgt onze technische dienst voor:

Voor u beslist of u het appartement betrekt, vertelt de contactverzorgende hoe het appartement wordt opgeleverd. Wanneer het appartement opnieuw wordt behangen, mag u zelf een behang zonder patroon uitkiezen. Wilt u behang met patroon, dan dient u er zelf voor te zorgen dat dit wordt aangebracht.

Bij het leggen van de vloerbedekking wijzen we u er op dat deze alleen langs de randen verlijmd mag worden. Voor u de woning betrekt, wordt deze door ons schoongemaakt. De stoffering van de woning verzorgt u zelf.

Inrichting

U kunt uw appartement geheel naar eigen smaak inrichten. Wel vragen wij u rekening te houden met voldoende loop- en werkruimte voor de verzorging. Gebruikt u een rollator of bent u rolstoelgebonden, dan raden wij u aan om voor linoleum als vloerbedekking te kiezen. Dit is voor u en onze medewerkers comfortabeler.

U kunt uw eigen meubels, bestek, serviesgoed, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, etc. meenemen. Kortom, u richt uw eigen appartement in.

U treft in het appartement aan:

Houdt u alstublieft rekening met de afspraken zoals die met u zijn vastgelegd in de zorgleveringsovereenkomst en de daarbij behorende algemene voorwaarden.