't Heycop

In 't Heycop in Breukelen verhuren wij 3 appartementen welke aangeboden worden voor ouderen met een indicatie van een Volledig Pakket Thuis (ouderen met zorgvraag). U woont dan zelfstandig maar u ontvangt dezelfde zorg als in onze zorginstelling.

De appartementen met balkon zijn gelegen naast het multfunctionele centrum De Driestroom en het zorgcentrum De Aa met uitzicht op het Amsterdam Rijnkanaal. In het centrum vindt u onder andere een huisarts, fysiotherapeut, kapper, winkel, apotheek en het gezellige restaurant De Meander.

De appartementen van 55 m2 en met 2 kamers zijn gelegen op de 2e, 3de, of 4de verdieping van het complex en zijn van alle gemakken voorzien en ruimschoots groot genoeg voor meerpersoonshuishoudens. De woningen zijn vooral gericht op ouderen die graag in de nabijheid van de uitgebreide (zorg) voorzieningen van De Driestroom willen wonen.

U kunt voor meer informatie een van onze zorgbemiddelaars bellen,  zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina of u kunt ons mailen door op zorgbemiddeling@szdv.nl te klikken.