Bastertlaan

Te midden van de gewilde nieuwe woonwijk Cronenburgh in Loenen aan de Vecht staat dit kleinschalige, gelijkvloerse appartementencomplex. De seniorenwoningen welke wij verhuren beschikken over een patiotuin met eigen schuur.

Middels een afgesloten entree bereikt u het appartement. U deelt de gemeenschappelijke entree met de bewoner van het bovenappartement.

Het comfortabele appartement van 50m2 beschikt over een lichte woonkamer met open keuken en een separate slaapkamer van waaruit u toegang heeft tot de ruime badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, tevens is er een aansluiting voor een wasmachine. De slaapkamer beschikt over openslaande deuren naar de patiotuin met eigen schuur. Vanuit de schuur is er doorgang naar het achtergelegen parkeerterrein (eventueel tegen meerprijs kan hier gebruik van worden gemaakt).

Het appartement is geschikt voor senioren vanaf 65 jaar. Tevens is het mogelijk om op basis van een indicatie of privaat extra zorgverlening te krijgen. Te denken valt aan huishoudelijke zorg, persoonlijke zorg of verpleegkundige zorg. Dit alles in overleg met Zorggroep De Vechtstreek.

U kunt voor meer informatie onze zorgbemiddelaars bellen, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina, of u kunt ons mailen door op zorgbemiddeling@szdv.nl te klikken.