Ter Beekhof

Het seniorencomplex Ter Beekhof in Loenen aan de Vecht bestaat uit achttien sociale huurappartementen. De appartementen liggen aan de schitterend aangelegde tuin en vijver van woonzorgcentrum 't Kampje.

De woningen bestaan uit een woonkamer met een open slaapgedeelte, een badkamer en een aparte slaapkamer. Verder is er een open keuken. U woont geheel zelfstandig, maar als de wens of behoefte zich voordoet, is er altijd ondersteuning beschikbaar.

Het appartement is geschikt voor senioren vanaf 65 jaar. Tevens is het mogelijk om op basis van een indicatie of privaat extra zorgverlening te krijgen. Te denken valt aan huishoudelijke zorg, persoonlijke zorg of verpleegkundige zorg. Dit alles in overleg met Zorggroep De Vechtstreek.

Interesse?

U kunt voor voor meer informatie  over het huren van een woning contact opnemen met Van der Linden, vastgoed in Almere. Telefoon: 036-5330077

U kunt voor meer informatie een van onze zorgbemiddelaars bellen, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina, of u kunt ons mailen door op zorgbemiddeling@szdv.nl te klikken.