Pleinzicht

Deze Vrije sector seniorenwoningen gelegen aan het Doude van Troostwijkplein in Loenen aan de Vecht, bieden veel wooncomfort dichtbij de voorzieningen van het woonzorgcentrum. Het complex Pleinzicht bestaat uit vijftien luxe vrije sector huurwoningen.

Alle appartementen  beschikken over een grote woonkamer, open keuken en 2 slaapkamers, een ruime badkamer met toilet en een apart tweede toilet. Enkele appartementen beschikken over een zeer groot terras. In alle woningen is alarmering aanwezig en er is camerabewaking bij de voordeur. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk.

Het appartement is geschikt voor senioren vanaf 65 jaar. Tevens is het mogelijk om op basis van een indicatie of privaat extra zorgverlening te krijgen. Te denken valt aan huishoudelijke zorg, persoonlijke zorg of verpleegkundige zorg. Dit alles in overleg met Zorggroep De Vechtstreek.

Interesse?

U kunt voor meer informatie  over het huren van een woning contact opnemen met Van der Linden, vastgoed in Almere. Telefoon: 036-5330077

Voor thuiszorg of alarmering kunt u contact opnemen met een van onze zorgbemiddelaars bellen, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina, of mailen door op zorgbemiddeling@szdv.nl te klikken.