De Twijg

De Twijg

De Twijg

Dagverzorging De Twijg in De Driestroom in Breukelen, biedt een oplossing bij eenzaamheid en maakt het mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen.

De Twijg voorziet in geestelijke, lichamelijke of sociale begeleiding aan ouderen en mensen met een beperking. Ouderen kunnen één of meerdere dagdelen per week gebruik maken van het uitgebreide programma dat De Twijg biedt. Daar hoort ook restaurant De Meander bij.

Activiteiten

De begeleiding vindt zowel individueel plaats als in groepsverband. Activiteiten die worden aangeboden zijn onder andere:

Aanmelden

Voor u zich kan aanmelden heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u verkrijgen bij de Gemeente Stichtse Vecht. Beschikt u reeds over een geldige zorgindicatie en wilt u zich aanmelden voor dagverzorging, dan kunt u bellen of mailen met ons Service en Zorgbureau, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina. Bij dit telefoonnummer kunt u ook terecht voor meer informatie. Voor deelname aan de dagverzorging betaalt u een eigen bijdrage, deze wordt geind door het CAK.

Openingstijden

De Twijg is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00-16.30 uur.

Locatie

Dagverzorging De Twijg is gelegen op de begane grond van De Driestroom. De ruimte is gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer, met de taxi of met de rolstoelbus van Zorggroep De Vechtstreek. U kunt ook met buslijn 120 komen, deze stopt op de Schepersweg vlak bij de hoofdingang van De Driestroom.