De Twijg

De Twijg

De Twijg

Dagbesteding De Twijg in 't Heycop (naast gebouw De Driestroom) in Breukelen, biedt een oplossing bij eenzaamheid en maakt het mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen.

De Twijg voorziet in geestelijke, lichamelijke of sociale begeleiding aan ouderen en mensen met een beperking. Ouderen kunnen één of meerdere dagdelen per week gebruik maken van het uitgebreide programma dat De Twijg biedt. 

Activiteiten

De begeleiding vindt zowel individueel plaats als in groepsverband. Activiteiten die worden aangeboden zijn onder andere:

Aanmelden

Voor u zich kan aanmelden heeft u een zorgindicatie nodig. Deze kunt u verkrijgen bij de TIM Stichtse Vecht. Beschikt u reeds over een geldige zorgindicatie en wilt u zich aanmelden voor dagbesteding, dan kunt u bellen of mailen met zorgbemiddeling, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina. Bij dit telefoonnummer kunt u ook terecht voor meer informatie. Voor deelname aan de dagbesteding betaalt u een eigen bijdrage, deze wordt geind door het CAK.

Openingstijden

De Twijg is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00-16.30 uur.

Locatie

Dagbesteding De Twijg is gelegen op de 1e etage van 't Heycop naast het gebouw De Driestroom (er is een lift aanwezig).  De locatie is gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer, met de taxi of met de rolstoelbus van Zorggroep De Vechtstreek.