Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is hulp bij u thuis wanneer u dat wenst. Wij kunnen u thuis helpen met advies, hulp en begeleiding om uw eigen leven en/of uw dagelijkse huishouden te organiseren, als het u niet meer lukt de dag in te vullen of als u naar buiten wilt gaan. Ook ondersteunen wij uw mantelzorgers en zoeken samen naar oplossingen.

Door u persoonlijk te begeleiden en naar uw wensen te luisteren kunt u langer thuis blijven wonen doordat wij allerlei oplossingen aanreiken. Vaak heeft u samen met uw familieleden en andere mantelzorgers al van alles geprobeerd om de problemen aan te pakken. Het kan een rustpunt zijn voor alle betrokkenen dat zij even tijd voor zichzelf krijgen. Door ook uw familie en mantelzorgers te ondersteunen en samen naar oplossingen te zoeken, kunnen zij u beter helpen en zelf raken ze dan niet overbelast.

Wij komen graag bij u langs en luisteren vooral naar wat u graag zou willen.

Wilt u individuele begeleiding of heeft u vragen hierover dan kunt u ons Service en Zorgbureau bellen of mailen, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina.