Verpleging en verzorging

Er zijn veel redenen waarom u verpleging en verzorging nodig kunt hebben. Wat de aanleiding ook is, wij zijn er om voor u te zorgen. We nemen de tijd, luisteren naar uw wensen en zorgvraag en bieden u zorg met aandacht.

Wij denken graag met u en uw omgeving mee om de medische zorg en verzorging die u nodig heeft te geven zodat u zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis kan blijven wonen. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname als de dagelijkse verzorging wat moeilijker gaat. Wij kunnen verpleging en verzorging zowel overdag als in de avond aan u geven.

Tijdens de verzorging en verpleging heeft u een vast contactpersoon bij wie u terecht kunt met vragen, wensen en opmerkingen. De vaste contactpersoon zorgt ervoor dat het informeren, samenwerken en afstemmen met familie, naasten, mantelzorgers en mogelijk andere zorgprofessionals soepel verloopt. Zo is iedereen op de hoogte en houdt u zoveel mogelijk zelf de regie.

Wilt u verpleging of verzorging of heeft u nog vragen? Dan kunt u ons Service en Zorgbureau bellen of mailen, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina .