Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke Hulp Van Zorggroep De Vechtstreek

Onze dienstverlening is altijd gebaseerd op wat u nodig heeft en waarin uw wensen centraal staan Ieder mens is anders, wij vinden het van belang dat onze dienstverlening afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en wensen

Wanneer u uw huishouden niet meer volledig zelfstandig kunt doen, is het mogelijk om huishoudelijke hulp aan te vragen. De huishoudelijke werkzaamheden die de medewerker van Zorggroep De Vechtstreek voor u of samen met u kan uitvoeren zijn o.a.:

Hoe kom ik aan zorg

Huishoudelijke zorg kunt u aanvragen bij de gemeente afdeling WMO (wet maatschappelijke ondersteuning)

Hun gaan bepalen of u recht heeft op een indicatie waarmee u recht heeft op huishoudelijk zorg en kunt u hiervoor een voorkeursaanbieder aangeven.

Als u kiest voor de vertrouwde zorg van Zorggroep De Vechtstreek dan nemen wij, na verwerking van de indicatie, direct telefonisch contact met u op. Vervolgens wordt er een afspraak met u gemaakt en komt een medewerker van Zorggroep De Vechtstreek bij u langs  Samen met u wordt besproken wat uw wensen en behoeften van de uit te voeren werkzaamheden zijn vanuit het beschikbaar gestelde budget.

Particuliere zorg inkopen

Wilt u particuliere hulp of zorg inkopen neemt u dan gerust contact met ons op. Ook een combinatie tussen WMO en particuliere inkoop van zorg is altijd mogelijk.

Woont u in de aanleunwoningen in Breukelen "De Angstel" en "’t Heycop",  in Kockengen "Overdorp" en in Loenen aan de Vecht "Doude van Troostwijkplein", "Ter Beekhof" en "Van Henegouwelaan" en wilt u huishoudelijke hulp krijgen of heeft u hierover nog vragen dan kunt u ons Service en Zorgbureau bellen of mailen, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina.