Alarmeringsservice

Alarmeringsservice voor een veilig gevoel. U woont in uw eigen vertrouwde omgeving en dat bevalt prima. Maar toch….stel dat er iets gebeurt. U komt ongelukkig ten val of u voelt zich plotseling onwel. Wie biedt dan hulp als u iets overkomt?

Met één druk op de alarmknop en een alarmeringsapparaat in huis bent u altijd in staat om hulp van buitenaf, van Zorggroep De Vechtstreek, in te roepen. Deze alarmering wordt gebruikt in de aanleunwoningen in Breukelen "De Angstel" en "’t Heycop",  in Kockengen "Overdorp" en in Loenen aan de Vecht "Doude van Troostwijkplein", "Ter Beekhof" en "Van Henegouwelaan".

U kunt er ook voor kiezen om met één druk op de alarmknop en een alarmeringsapparaat in huis uw oproep naar familieleden, vrienden, buren of bekenden te sturen. We noemen dit sociale alarmeringsservice.

Wilt u professionele of sociale alarmering of wilt u meer informatie hierover dan kunt u ons Service en Zorgbureau bellen, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina, u kunt ons ook mailen, zorgbemiddeling@szdv.nl