Regulier

Wij adviseren en stemmen zorg graag af op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Als u vragen heeft over zorg en hulp bij u thuis dan helpen onze zorgbemiddelaars u graag. Tijdens een gesprek bij u thuis nemen wij uw persoonlijke situatie door, eventueel samen met uw partner, een familielid of uw mantelzorger erbij en beantwoorden wij uw vragen. Wij helpen u in het doolhof van regels, wetten en veranderingen. Wij geven u advies over uw keuzemogelijkheden, onder andere welke vorm van zorg voor u het meest wenselijk is en voor welke periode.

U kunt voor advies, voorlichting en verwijzing ons Service en Zorgbureau bellen, zie fotoinzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina, of u kunt ons mailen door op zorgbemiddeling@szdv.nl te klikken.

 

Regulier

Alarmeringsservice

Alarmeringsservice voor een veilig gevoel. U woont in uw eigen vertrouwde omgeving en dat bevalt prima. Maar toch….stel dat er iets gebeurt. U komt ongelukkig ten val of u voelt zich plotseling onwel. Wie biedt dan hulp als u iets overkomt?

Lees meer >> Stel uw vraag

Maaltijd aan huis

De driegangen maaltijden zijn er voor u. Voor als u (tijdelijk) niet kunt of wilt koken. Of als u geen energie meer heeft om te koken. Onze koks koken met passie en gebruiken alleen de beste verse ingrediënten. In overleg met onze voedingsdeskundigen bereiden ze gevarieerde, lekkere en gezonde maaltijden.

Lees meer >> Stel uw vraag

Maaltijd op onze locaties

Voor een maaltijd bent u van harte welkom in één van de restaurants op onze locaties. In de restaurants van De Driestroom (De Aa) en Overdorp serveren we dagelijks verse menu's en bieden u een levendige en gezellige ontmoetingsplek. U kunt er samen met uw partner, familie, vrienden of kennissen heerlijk dineren. Komt u gerust binnenkort een keer proeven en genieten!

Lees meer >> Stel uw vraag

Huishoudelijke hulp

Wanneer huishoudelijke werkzaamheden u (tijdelijk) te zwaar worden dan kunnen wij u helpen. Ook als uw eigen hulp ziek of met vakantie is dan kunnen wij voor vervanging zorgen. Wij nemen samen met u, eventueel met uw partner, een familielid of uw mantelzorger, uw wensen en behoefte door en organiseren een schema zoals u dat wenst.

Lees meer >> Stel uw vraag

Verpleging en verzorging

Er zijn veel redenen waarom u verpleging en verzorging nodig kunt hebben. Wat de aanleiding ook is, wij zijn er om voor u te zorgen. We nemen de tijd, luisteren naar uw wensen en zorgvraag en bieden u zorg met aandacht.

Lees meer >> Stel uw vraag