Particulier

Wij adviseren en stemmen zorg graag af op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Als u vragen heeft over zorg en hulp bij u thuis dan helpen onze zorgbemiddelaars u graag. Tijdens een gesprek bij u thuis nemen wij uw persoonlijke situatie door, eventueel samen met uw partner, een familielid of uw mantelzorger erbij en beantwoorden wij uw vragen. Wij helpen u in het doolhof van regels, wetten en veranderingen. Wij geven u advies over uw keuze mogelijkheden, onder andere welke vorm van zorg voor u het meest wenselijk is en voor welke periode.

U kunt voor advies, voorlichting en verwijzing ons Service en Zorgbureau bellen, zie inzet "Zorg aanvragen of vragen?" rechts op deze pagina of u kunt ons mailen door op zorgbemiddeling@szdv.nl te klikken.

Particulier

Alarmeringsservice

U woont u uw eigen, vertrouwde omgeving en dat bevalt prima. Maar toch......stel dat er iets gebeurt. U komt ongelukkig ten val of u voelt zich plotseling onwel. Wie biedt dan hulp als u iets overkomt?

Lees meer >> Stel uw vraag

Maaltijd aan huis

De driegangen maaltijden zijn er voor u. Voor als u niet (of tijdelijk) kunt of wilt koken. Of als u geen energie meer heeft om te koken. Onze koks koken met passie en gebruiken alleen de beste verse ingrediënten. In overleg met met onze voedingsdeskundigen bereiden ze gevarieerde, lekkere en gezonde maaltijden.

Lees meer >> Stel uw vraag

Maaltijd op onze locaties

Voor een maaltijd bent u van harte welkom in één van de restaurants op onze locaties. In de restaurants van De Driestroom (De Aa) en Overdorp serveren we dagelijks verse menu's en bieden u een levendige en gezellige ontmoetingsplek. U kunt er samen met uw partner, familie, vrienden of kennissen heerlijk dineren. Komt u gerust binnenkort een keer proeven en genieten!

Lees meer >> Stel uw vraag

Huishoudelijke hulp

Wanneer huishoudelijke werkzaamheden u (tijdelijk) te zwaar worden dan kunnen wij u helpen. Ook als uw eigen hulp ziek of met vakantie is dan kunnen wij voor vervanging zorgen. Wij nemen samen met u, eventueel met uw partner, een familielid of uw mantelzorger, uw wensen en behoefte door en organiseren een schema zoals u dat wenst.

Lees meer >> Stel uw vraag

Verpleging en verzorging

Er zijn diverse redenen waarom u verpleging en/of verzorging nodig kunt hebben.  

Lees meer >> Stel uw vraag

Nachtzorg

U kunt bij ons ook in de nacht gebruik maken van zorg. Soms is het niet verstandig om in de nacht alleen thuis te zijn. Nachtzorg kan een aanvulling zijn op de thuiszorg die u overdag krijgt. Met nachtzorg kunt u veilig en verantwoord blijven wonen in uw eigen woning. 

Lees meer >> Stel uw vraag

Kortdurende opname

Heeft u tijdelijk zorg nodig na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname en is dit thuis niet mogelijk, dan kunt u bij ons terecht voor een kortdurende opname. Hierbij krijgt u de zorg en ondersteuning die u op dat moment nodig heeft.

Lees meer >> Stel uw vraag

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is hulp bij u thuis wanneer u dat wenst. Wij kunnen u thuis helpen met advies, hulp en begeleiding om uw eigen leven en/of uw dagelijkse huishouden te organiseren, als het u niet meer lukt de dag in te vullen of als u naar buiten wilt gaan. Ook ondersteunen wij uw mantelzorgers en zoeken samen naar oplossingen.

Lees meer >> Stel uw vraag

Dementiezorg

Dementie is een sluipende en ingrijpende ziekte voor u en alle betrokkenen. Vaak een moeilijk te accepteren ziekte door zowel u, uw partner, naasten en andere mantelzorgers. Omgaan met dementie roept veel vragen op. Het begeleiden en zorgen is voor alle betrokkenen vaak zwaar en moeilijk. Ons doel is dat u met hulp en ondersteuning van mantelzorgers zo goed en lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis kan blijven wonen. 

Lees meer >> Stel uw vraag