Wonen in Zorgcentrum 't Nieuwe Kampje

Wonen in Zorgcentrum 't Nieuwe Kampje

't Nieuwe Kampje is een ruim opgezet wooncentrum in het landelijk gelegen Loenen a/d Vecht. Het centrum oogt vriendelijk en uitnodigend en biedt een veilige woonomgeving voor ouderen. Zorggroep De Vechtstreek biedt in ’t Nieuwe Kampje zorg en behandeling aan ouderen met een WLZ indicatie.

’t Nieuwe Kampje beschikt over ongeveer 40 zorgappartementen. Hiervan zijn 28 appartementen bedoeld voor ouderen die behoefte hebben aan structuur binnen een afdeling psychogeriatrische zorg. Cliënten voelen zich in ’t Nieuwe Kampje thuis dankzij een prettige sfeer, goede verhoudingen tussen cliënten en medewerkers en bovenal doordat ze zoveel mogelijk de regie krijgen om hun leven richting en inhoud te geven. Onze medewerkers ondersteunen de cliënten daar waar nodig, maar men bepaalt zelf in goed overleg hoe dit gebeurt.

Voor ouderen zonder Wlz indicatie zijn in en om ’t Nieuwe Kampje aanleunwoningen (Ter Beekhof) en vrije sector huurwoningen (Pleinzicht). Huurders kunnen gebruik maken van de vele diensten die het centrum aanbiedt. Veel van de appartementen zijn gesitueerd rondom een vijver en omgeven door fraai aangelegde, grote tuinen. U heeft altijd een prachtig uitzicht. Deze woningen worden verhuurd door Van der Linden Vastgoed. Telefoonnummer 036-533 00 77