Wonen in Zorgcentrum 't Kampje

Wonen in Zorgcentrum 't Kampje

't Kampje is een ruim opgezet woonzorgcentrum in het landelijk gelegen Loenen a/d Vecht. Het centrum oogt vriendelijk en uitnodigend en biedt een veilige woonomgeving voor ouderen. 

 't Kampje beschikt over 55 zorgappartementen. Daarnaast biedt het centrum woonruimte aan 22 ouderen die behoefte hebben aan structuur binnen een afdeling psychogeriatrische zorg. Cliënten voelen zich in hun woonzorgcentrum thuis dankzij een prettige sfeer, goede verhoudingen tussen cliënten en medewerkers en bovenal doordat ze zoveel mogelijk de regie krijgen om hun leven richting en inhoud te geven. Onze medewerkers ondersteunen de cliënten daar waar nodig, maar men bepaalt zelf in goed overleg hoe dit gebeurt.

Voor ouderen zonder Wlz indicatie zijn in de nabijheid van het zorgcentrum aanleunwoningen (Ter Beekhof) en vrije sector huurwoningen (Pleinzicht). Huurders kunnen gebruik maken van de vele diensten die het centrum aanbiedt. Veel van de zorgwoningen zijn gesitueerd rondom een vijver en omgeven door fraai aangelegde, grote tuinen. U heeft altijd een prachtig uitzicht. Deze woningen worden verhuurd door Van der Linden Vastgoed. Telefoonnummer 036-533 00 77