't Heycop

't Heycop omvat 114 ruime huurappartementen voor senioren.

Deze appartementen bieden uitzicht op het Amsterdam Rijnkanaal of het levendige binnenterrein van multifunctioneel centrum De Driestroom. In het centrum vindt u onder andere een huisarts, fysiotherapeut, kapper, apotheek en het gezellige restaurant De Meander.

Ruim

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en ruimschoots groot genoeg voor meerpersoonshuishoudens. De woningen zijn vooral gericht op ouderen die graag in de nabijheid van de uitgebreide (zorg)voorzieningen van De Driestroom willen wonen.

Functies en diensten

Voor bewoners van 't Heycop zijn onder andere de volgende functies beschikbaar:

Al deze voorzieningen zijn er op gericht om bewoners van de huurappartementen zo lang mogelijk de kans te geven om zelfstandig te blijven wonen. Daartoe biedt Zorggroep De Vechtstreek ook een Volledig Pakket Thuis. Bewoners ontvangen met dit pakket verzorgingshuiszorg in hun eigen, vertrouwde woning.

Interesse?

De huurappartementen worden aangeboden door de woningbouwvereniging Vecht en Omstreken. De appartementen worden verdeeld volgens het woonverdeelsysteem van WoningNet.

Voor meer informatie over de zorg - en dienstverlening van Zorggroep De Vechtstreek kunt u terecht bij Woonzorgcentrum De Aa: De Aa 50, tel (0346) 258 400.