Vrijwilligers

Vrijwilligers spelen een onmisbare rol in het dagelijks reilen en zeilen in onze woonzorgcentra en bieden belangrijke ondersteuning in de wijk.

Op alle locaties van Zorggroep De Vechtstreek dragen in totaal zo’n 300 vrijwilligers bij aan het persoonlijk welzijn van onze cliënten. Zorggroep De Vechtstreek is blij met en trots op haar vrijwilligers en beseft dat vrijwilligers net dat beetje extra geven aan het dagelijks leven van onze cliënten.

Vrijwilligerswerk in onze woonzorgcentra is veelzijdig en loopt uiteen van het ondersteunen bij activiteiten tot het geven van aandacht door een huisbezoek, een wandeling maken of als gastvrouw een kopje koffie in te schenken.

Veelzijdig werk

Wandelen met cliënten, assisteren bij de maaltijden in de huiskamers, de krant lezen, ondersteuning bij ontspanningsactiviteiten, de rolstoelbus besturen bij uitstapjes, gastvrouw bij de maaltijden: Vrijwilligerswerk is veelzijdig en dankbaar werk.

Mocht u belangstelling hebben in het verrichten van vrijwilligerswerk bij een van onze woonzorgcentra, dan kunt u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinatoren via 0346-258400.                                           

Marja Gasse (coordinator De Aa)

Ramona van Leeuwen (coordinator Overdorp)

Sanne van Eck (coordinator 't Kampje)